• Putin: Biden este concentrat pe deplin și știe ce vrea să realizeze
  • Putin: În loc să arătăm cu degetul, mai bine lucrăm împreună
  • Trump: A fost o zi mare pentru Rusia, noi nu ne-am ales cu nimic
  • Donald Trump obișnuia să-l numească „Sleepy Joe“ pe Joe Biden

„Un negociator înțelept și un interlocutor extrem de experimentat”, așa îl descrie Putin pe Biden după întâlnirea pe care au avut-o în urmă cu două zile.

Complet greșit ar spune fostul preşedinte american. Donald Trump a criticat aspru prestația lui Biden, „Joe somnorosul’, cum îi spune el.

Iar un fost medic la Casa Albă în mandatul lui Trump a pus sub semnul întrebării starea mentală a președintelui SUA. Ronny Jackson i-a cerut lui Biden să facă un test de evaluare cognitivă, să demonstreze că este capabil să conducă țara.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Arată foarte odihnit, am discutat față în față mai mult de două ore, știe perfect despre ce vorbește. De câteva ori s-a uitat în notițe, dar toată lumea face asta. Imaginea pe care și-a format-o poate fi, totuși, mai relaxată. Dar nu e loc de relaxare. Este profesionist și trebuie să fii foarte atent atunci când lucrezi cu el, pentru a nu rata ceva. Nici el nu ratează nimic”, a declarat Vladimir Putin după întâlnirea cu Joe Biden.

„Noi nu am obţinut nimic. I-am oferit un rol foarte mare Rusiei, iar pentru noi nimic. A fost o zi mare pentru Rusia.Nu văd cu ce ne-am ales noi” din această întâlnire”, a spus şi Donald Trump despre Biden.