• Putin: Biden este concentrat pe deplin și știe ce vrea să realizeze
  • Putin: În loc să arătăm cu degetul, mai bine lucrăm împreună
  • Trump: A fost o zi mare pentru Rusia, noi nu ne-am ales cu nimic
  • Donald Trump obișnuia să-l numească „Sleepy Joe“ pe Joe Biden

„Un negociator înțelept și un interlocutor extrem de experimentat”, așa îl descrie Putin pe Biden după întâlnirea pe care au avut-o în urmă cu două zile.

Complet greșit ar spune fostul preşedinte american. Donald Trump a criticat aspru prestația lui Biden, „Joe somnorosul’, cum îi spune el.

Iar un fost medic la Casa Albă în mandatul lui Trump a pus sub semnul întrebării starea mentală a președintelui SUA. Ronny Jackson i-a cerut lui Biden să facă un test de evaluare cognitivă, să demonstreze că este capabil să conducă țara.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

„Arată foarte odihnit, am discutat față în față mai mult de două ore, știe perfect despre ce vorbește. De câteva ori s-a uitat în notițe, dar toată lumea face asta. Imaginea pe care și-a format-o poate fi, totuși, mai relaxată. Dar nu e loc de relaxare. Este profesionist și trebuie să fii foarte atent atunci când lucrezi cu el, pentru a nu rata ceva. Nici el nu ratează nimic”, a declarat Vladimir Putin după întâlnirea cu Joe Biden.

„Noi nu am obţinut nimic. I-am oferit un rol foarte mare Rusiei, iar pentru noi nimic. A fost o zi mare pentru Rusia.Nu văd cu ce ne-am ales noi” din această întâlnire”, a spus şi Donald Trump despre Biden.