• Viaţa unei bătrâne din Focşani a fost salvată după ce o femeie pe care o sunase din greşeală a dat dovadă de prezenţă de spirit
  • Persoana apelată a sunat imediat la 112
  • STS a redirecţionat cazul către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea

Conform ISU Vrancea, miercuri după-amiază, o femeie din Galaţi, Irina, aflată în concediu împreună cu familia, mergea spre litoral, când i-a sunat telefonul şi cineva i-a spus „Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu ştiu ce să fac”.

Gălăţeanca i-a răspuns că nu este Mihaela şi a întrebat-o cu ce o poate ajuta.

Deodată, s-a făcut o pauză lungă, la telefon nu se mai auzeau decât gemetele unei femei. În acest interval, gălăţeanca şi-a amintit de mătuşa ei care a stat două zile în casă, fără ajutor, şi a insistat să afle ce probleme are femeia care o sunase, însă nu se mai înţelegea nimic din ce spunea femeia, apoi discuţia s-a întrerupt.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Irina a sunat imediat la 112, unde i-a răspuns operatoarea de la S.T.S. Ialomiţa. După ce i-a lăsat datele, gălăţeanca a sunat numărul necunoscut şi a reuşit să afle că pe femeie o cheamă Georgeta.

S.T.S. a redirecţionat cazul către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, care a trecut imediat la localizarea zonei de unde a sunat femeia.

Având datele de identificare, dispecerii ISU au alertat poliţişti, iar aceştia au găsit repede adresa femeii.

Pompierii au pătruns în apartamentul din Focşani pe o scară şi au găsit o femeie de 88 de ani, conştientă, dar bolnavă.

Femeia a fost dusă imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani.

„Caz rezolvat cu succes, datorită prezenţei de spirit de care a dat dovadă Irina şi a bunei cooperări care există între instituţiile care au intervenit: S.T.S., I.S.U. Vrancea, I.P.J. Vrancea, S.A.J. Vrancea”, transmite ISU Vrancea.