• Mii de oameni au intrat miercuri seară în Capitoliu în Statele Unite
  • Patru persoane şi-au pierdut viaţa în protestul iniţiat de susţinătorii lui Trump
  • Alyssa trăieşte în România pentru un an şi s-a îngrozit de ce s-a întâmplat la ea acasă

Ai văzut cum au trăit românii din Statele Unite revolta de miercuri de la Washington. Dar cum a trăit o americancă aflată la 8.000 de kilometri distanţă de ţara ei, aici, în România?

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Cred că ţara este divizată în acest moment. Cred că acţiunile lui Trump au dus la acest moment. În loc să accepte că nu mai este preşedinte, el a încurajat oamenii să reacţioneze astfel. Nu vreau să mai văd aşa ceva vreodată.”

Alyssa va petrece 2021 în ţara noastră, însă e îngrozită de ce s-a întâmplat miercuri la Washington. Mai mult, consideră că revolta susţinătorilor lui Trump a fost inutilă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Sper la un viitor în care, dacă vrem să protestăm să o facem într-un mod care nu duce la lucruri distruse şi la rănirea altor persoane şi la moarte. Pentru că patru persoane şi-au pierdut viaţa ieri iar mulţi au fost arestaţi. Şi pentru ce? Ce aţi realizat? Rezultatul final: Biden tot e preşedinte! Aşa că felicitări!”

În final, Alyssa a vrut să transmită un mesaj atât către oamenii din ţara sa, cât şi din cea de adopţie, România.

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Violenţa nu este niciodată răspunsul indiferent de sentimentele tale, nu te va duce nicăieri. Ceea ce învinge ura este iubirea. Toţi spun: „Hai să facem America din nou grozavă!” Însă ceea ce a făcut America grozavă a fost faptul că mulţi oameni, tot felul de oameni diferiţi au fost bine primiţi acolo.”