Cum a trăit o americancă stabilită în România evenimentele din Washington. „Nu vreau să mai văd aşa ceva vreodată”

Ai văzut cum au trăit românii din Statele Unite revolta de miercuri de la Washington. Dar cum a trăit o americancă aflată la 8.000 de kilometri distanţă de ţara ei, aici, în România?

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Cred că ţara este divizată în acest moment. Cred că acţiunile lui Trump au dus la acest moment. În loc să accepte că nu mai este preşedinte, el a încurajat oamenii să reacţioneze astfel. Nu vreau să mai văd aşa ceva vreodată.”

Alyssa va petrece 2021 în ţara noastră, însă e îngrozită de ce s-a întâmplat miercuri la Washington. Mai mult, consideră că revolta susţinătorilor lui Trump a fost inutilă.

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Sper la un viitor în care, dacă vrem să protestăm să o facem într-un mod care nu duce la lucruri distruse şi la rănirea altor persoane şi la moarte. Pentru că patru persoane şi-au pierdut viaţa ieri iar mulţi au fost arestaţi. Şi pentru ce? Ce aţi realizat? Rezultatul final: Biden tot e preşedinte! Aşa că felicitări!”

În final, Alyssa a vrut să transmită un mesaj atât către oamenii din ţara sa, cât şi din cea de adopţie, România.

Alyssa Laydon Ioniță, americancă stabilită în România: „Violenţa nu este niciodată răspunsul indiferent de sentimentele tale, nu te va duce nicăieri. Ceea ce învinge ura este iubirea. Toţi spun: „Hai să facem America din nou grozavă!” Însă ceea ce a făcut America grozavă a fost faptul că mulţi oameni, tot felul de oameni diferiţi au fost bine primiţi acolo.”

Exit mobile version