• 2021 poate fi anul redeschiderii marilor festivaluri de muzică electronică
  • Edy Chereji, director de comunicare al Untold și Nervsea a explicat cum vor fi organizate evenimentele
  • Una dintre măsurile impuse ar putea fi testarea masivă a oamenilor la intrarea în festival

Organizatorii Untold și Neversea au gândit scenarii pe care le-au propus autorităților. Edy Chereji, director de comunicare al Untold și Nervsea, a explicat care este planul.

Cum ar putea fi organizate cele două spectacole

Avem motive să fim încrezători pentru acest an. Sperăm ca autoritățile să înțeleagă și să vină la masa discuțiilor alături de noi. Suntem în plină campanie de vaccinare, există testarea rapidă, există oamenii care se vindecă de COVID și au anticorpi, plus alte măsuri. Sunt o mulțime de dovezi din cadrul altor evenimente, care s-au făcut în alte țări, cu sprijinul autorităților, avem acces la aceste documentații, avem acces la specialiști străini.”, a spus acesta.

Participanții vor fi testați la intrarea în festival

„Toate aceste măsuri prin care oamenii vor avea acces la festival, vor fi discutate cu autoritățile. Noi propunem o variantă prin care oamenii să fie testați zilnic, festivalul nostru durează patru zile, deci chiar dacă cineva intră sau iese din festival, ceea ce se întâmplă. În condițiile în care noi am testa zilnic, cred că riscurile vor fi eliminate total.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

În urma evenimentelelor Test realizate în străinătate, s-a dovedit că există risc zero de infectare, cu aceste măsuri gândite, cu aceste testări masive, făcute la intrarea în spațiul de eveniment.”, a mai explicat Edy Chereji,director de comunicare al Untold și Nervsea.