• Președintele Iohannis a mers în vizită de lucru la Palatul Victoria.
  • Iohannis a prezidat ședința în care s-a adoptat memorandumul “România educată”.
  • Președintele și premierul au făcut schimb de mulțumiri.
  • Expert comportamental: Iohannis – Cîțu este un binom bine stabilit.

Doi bărbați de stat au stat umăr la umăr la Palatul Victoria. Numărul unu și numărul patru în ierarhia instituțională și-au dat mâna pentru binele României educate. Fețe luminoase și hand-shake-uri generoase. Uite cum arată prin ochii unui expert comportamental Klaus Iohannis și Florin Cîțu, unul lângă altul.

Marius Mainoff: „Este un binom bine stabilit. Adică, fiecare știe care îi este pătrățelul, care îi sunt atribuțiile. Îi vedem așa cum și sunt în realitate. Domnul președinte Iohannis impune prin statura lui. Statura nu face altceva decât să sublinieze o realitate. Cine e dominat și cine e dominant”

Sunt doi bărbați unul mai bine decât altul. Așa îi vede Marius Marinoff. Ochiul expertului a văzut că stresul politic și-a lăsat amprenta pe chipul premierului.

Marius Mainoff: „Se și menține bine fizic (n.r. Iohannis). Să nu uităm pozele de la vaccinare, care au fost virale. E un bărbat bine, ce să spunem, doamnelor?! Este un bărbat bine. Un sfat pe care l-aș da domnului premier este să nu uite că, înainte de a fi premier, este un bărbat și este un om. Expunerea la stres îmbătrânește”
 
 

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD