• Doi tineri din Malaezia au organizat o nuntă surprinzătoare.
  • Evenimentul a numărat 10.000 de invitați.
  • Regulile sanitare nu au fost, însă, încălcate.

În timp ce nunțile care numără mai mult de 20 de invitați sunt interzise în această perioadă, pe tot globul, doi tineri din Malaezia au organizat acest eveniment într-o manieră cât se poate de sigură. Numai că, nunta lor a numărat 10.000 de invitați, dar a fost organizată în afara oricărui pericol de infectare. Astfel, cei doi miri au decis să organizeze o nuntă de tip drive-thru, informează BBC.

Evenimentul a avut loc duminică, în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur. Acolo, mirele Tengku Muhammed Hafiz și mireasa Oceane Alagia și-au întâmpinat invitații, însă aceștia treceau prin fața lor încet, cu mașinile. Geamurile mașinilor nu au fost coborâte, iar felicitările au fost transmise, așadar, de la distanță.

Tatăl mirelui, arestat a doua zi

Mirele este fiul unui influent politician malaezian și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan. „Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici. Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină”, a scris pe Facebook tatăl mirelui.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Conform sursei citate, urările celor 10.000 de invitați au durat circa trei ore, apoi, aceștia și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze. La o zi după marele eveniment din familia sa, tatăl politician al mirelui a fost găsit vinovat într-un caz de corupție, fiind condamnat la 12 luni de închisoare.