• CNN a observat că Biden a preluat conducerea în Georgia, în timp ce alegerile sunt pe muchie de cuțito turnură uimitoare a situației din Georgia
  • BBC a întrebat purtătorul de cuvânt al OSCE, organizație care observă alegerile, dacă a fost vreo problemă, iar răspunsul a fost: nicio dovadă de vreo neregulă
  • EL PAIS: Republicanul încalcă toate regulile și speculează furtul voturilor pentru a obține președinția

Răsturnarea de situație din Georgia nu a trecut neobservată în presă. Iată ce scriu jurnaliștii din media internațională.

CNN a observat că Biden a preluat conducerea în Georgia, în timp ce alegerile sunt pe muchie de cuțito turnură uimitoare a situației din Georgia, un stat pe care, mai demult, republicanii se puteau baza și pe care Trump e obligat să îl câștige pentru a-și asigura realegerea.

BBC: Cursa lui Biden pentru Casa Albă prinde greutate, o dată cu schimbarea clasamentului în Georgia. BBC a întrebat purtătorul de cuvânt al OSCE, organizație care observă alegerile, dacă a fost vreo problemă, iar răspunsul a fost: nicio dovadă de vreo neregulă.

SKY NEWS: Biden ia conducerea în statul cheie Georgia, în timp ce Trump crește numărul acuzațiilor nefondate de fraudă.

THE GUARDIAN amintește că Biden are nevoie fie să câștige Pennsylvania, fie două din cele 4 state – Arizona, Carolina de Nord, Nevada și Georgia. ar fi cu un pas mai aproape de Casa Albă.

LE MONDE: Alegerile rămân în suspans. Rezultatele definitive din mai multe state sunt încă necunoscute. Președintele republican a denunțat, fără probe, fraude la vot.

EL PAIS: Biden preia conducerea în Georgia și anunță victoria la alegerile prezidențiale. Republicanul încalcă toate regulile și speculează furtul voturilor pentru a obține președinția.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN