• Mediicii centrului drive-thru din Deva au administrat în prima zi 581 doze de vaccin
  • Centrul are 4 fluxuri de vaccinare și este deschis zilnic, între 10:00 și 19:00
  • Sunt 23 de medici, asistente, registratori și voluntari de la Crucea Roșie

Vaccinarea direct în mașină continuă la Deva. Aproape 600 de oameni au primit ieri serul salvator. Momentan, este singurul centru de imunizare drive-thru din țară. Și tot singurul la care nimeni nu are nevoie de programare.

Pentru Marius Muteanu, exact acesta a fost punctul forte. Spune că, din comoditate, nu s-a înscris până acum în platformă. Mai ales că a tot auzit că nu sunt locuri, iar listele de așteptare sunt lungi.

„Am văzut publicitatea legată de acest subiect și am zis „de ce nu ?” Tipul acesta de vaccinare în mașină este pentru oamenii grăbiți, pentru oamenii comozi, care nu doresc să intre pe platformă și așa mai departe. Cred că e o idee foarte bună.”, a precizat acesta.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Iar organizatorii nu au ales întâmplător locația. Au amenajat centrul în parcarea unui mall. Așa că, după o sesiune de shopping, parcă merge și un vaccin.

„Suntem în centrul județului, suntem aproape de toate căile de comunicații, aproape de autostradă, pot să vină și din alt județ. Toată lumea știe unde e mall-ul din Deva. Să vină și o mie de oameni, fără nicio problemă, putem să vaccinăm”, a declarat Călin Marian, prefectul județului Hunedoara.