• PSD Ilfov pare să fi fost capturată de Clanul Sportivilor, reiese dintr-o investigaţie RISE Project. Jurnaliștii au publicat o înregistrare.
  • Vocea principală îi aparţine lui Florian Puiu, secretar executiv al PSD Ilfov, veteran din Clanul Sportivilor şi ambasador al mai multor sindicate interlope.
  • După publicare, Marcel Ciolacu a anunțat public că va cere dizolvarea organizaţiei de la Ilfov.

Jurnaliștii de la RISE Project au publicat o înregistrare care îți arată cum lumea interlopă foloseşte PSD-ul drept comandament central al unor combinaţii imobiliare de milioane de euro.

În prim plan se aude vocea lui Florian Puiu, secretar executiv al PSD Ilfov, veteran din Clanul Sportivilor şi ambasador al mai multor sindicate interlope. Și pentru că dă bine înainte de alegeri, PSD a reacționat spunând că își dorește o organizaţie curată la Ilfov, prin urmare, Marcel Ciolacu a anunțat dizolvarea organizației.

Nu la fel reacţionează şi Partidul Naţional Liberal. În interceptări apare şi numele lui Hubert Thuma, candidat PNL la Consiliul Judeţean Ilfov. „E fratele meu”, aşa îl prezintă Florian Puiu pe liberalul Thuma. Iar numele lui Huber Thuma nu are de-a face doar cu lumea interlopă. Are la activ şi o condamnare penală pentru corupție din 2014, însă timpul a trecut, iar cazierul s-a curăţat. După decizia PSD am sunat şi la PNL, să vedem dacă îşi mai susţin sau nu candidatul după aceste interceptări.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Robert Sighiartău: „Nu dau declaraţii despre ce-o spus nu ştiu ce interlop. Şi numele meu este folosit în alte locuri, asta nu înseamnă că trebuie luate în seamă declaraţiile unuia care spune stai, că-l cunosc şi pe Sighiartău sau pe Nu susţin un condamnat penal, susţin un om reabilitat, care nu are cazier judiciar.”