Jurnalistul Mihai Căldăraru lansează  campania umanitară  „Astăzi Tu Dăruiești!”

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 35 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit . „Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! “Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Mihai Căldăraru, Director General al Direcției Generale de Asistență Socială și  Persoane Dizabilități a anunțat vineri, într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0729.733.333 atunci când au nevoie de ajutor.

Vom strânge alimente neperisabile (orez, ulei, zahăr, făină, mălai, paste, conserve, dulciuri) și produse de igienă (detergent manual, săpun, hârtie igenică) pentru semenii noștri care au nevoie de o mână de ajutor. În cazul în care aveți un ARAGAZ sau un FRIGIDER funcțional de donat vă rugăm să ne anunțați, știm câteva familii la care le-ar prinde tare bine aceste electrocasnice”, a  declarat Mihai Căldăraru, Director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane Dizabilități aflată în subordinea Asociatiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale