• „Vrem să dăm acestei țări conducătorii pe care îi merită“, a spus, la Aleph News, George Simion.
  • Copreședintele AUR a precizat că Sorin Lavric are tot sprijinul formațiunii, după ce a fost acuzat de misoginism.

Când plecăm de aici să discutăm azi un caz la sediu. Nu discut cine, pentru că omul poate fi nevinovat. Ni s-au adus la adresă că din cei 47 de parlamentari pe care îi avem, doi trei au fost acuzați public. În două cazuri nu se confirmă bănuielile. Nu vom ezita, că nu ne intereseză ciolanul si funcțiile, vrem să dăm acestei țări conducatorii pe care îi merită. Oamenii așteaptă să le confirmăm încrederea cu care ne-au girat“, a răspuns George Simion, întrebat la emisiunea Marius Tucă Show despre acuzațiile potrivit cărora din partea AUR vor fi parlamentari care au colaborat cu Securitatea.

Vrem să dăm acestei țări conducătorii pe care îi merită“, a mai spus George Simion.

La rândul său, Claudiu Tărziu, celălalt copreședinte al formațiunii, reacționează la acuzațiile aduse lui Sorin Lavric, potrivit cărora susține în una dintre scrierile sale publicate în anul 2019 că „bărbații nu caută în femei deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” și că „o mie de femei erudite strânse laolaltă nu fac cât fascinația uneia singure din cele care au privilegiul nurilor”.

Recomandări

COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
ISRAEL LUPTĂ PE DOUĂ FRONTURI
CINE ȚI-A LUAT SECTORUL?
TAYLOR SWIFT PROVOACĂ CUTREMUR
CE DECIDE G7 PENTRU UCRAINA
INVESTITORII APROBĂ PLANUL LUI MUSK

E un text literar pe care ei îl dau drept declarație politică. A ieșit și domnul Lavric și a explicat și a spus că una e ceea ce face un creator literar și alta e ce spune și susține un om politic. Vă spun cu mâna pe inimă că Lavric e departe de a fi un misogin. E un iubitor de femei, ca orice om normal. Nu e niciun rasist. L-au acuzat de tot delul de prostii… că nici nu poți să-i treci prin față”, spune Claudiu Târziu.

George Simion a completat: „Sorin Lavric are tot sprijinul nostru. Va fi senator al României”.