Cum se apără deputatul maghiar prins la orgia sexuală de la Bruxelles. Acuză Vestul de înscenare

Eurodeputat maghiar Sursa foto: Profimedia
  • Eurodeputatul maghiar József Szájer, membru FIDESZ, s-a retras din politică
  • El a fost prins de polițiștii belgieni la o orgie gay în Bruxelles
  • Presa apropiată lui Orban acuză o conspirație a serviciilor secrete germane

Ungurii spumegă de furie. Acuză Vestul că a înscenat povestea europarlamentarului lor arestat de polițiștii belgieni la o orgie gay. Maghiarii susțin că este scenariu gândit de germani ca să pedepsească Ungaria, pentru că nu-și dă votul pentru miliardele de euro bani europeni.

Povestea eurodeputatului maghiar s-a viralizat rapid. József Szájer este unul dintre autorii Constituției din 2010 care prevede căsătoria ca un act între un bărbat și o femeie. Chiar și el este căsătorit cu o judecătoare.

Magyar Nemzet, ziar apropiat de partidul FIDESZ al lui Orban scrie că parlamentarul maghiar este victima serviciilor secrete germane. Ar fi o lecție pe care Angela Merkel i-o dă Ungariei, pentru că Orban se opune planului de redresare economică din UE. Presa maghiară susține că nu ar fi prima orgie la care participă europarlamentari, doar că acum e totul public.

Belgienii au altă versiune. Au fost alertați de nerespectarea măsurilor de carantină, iar acolo deputatul maghiar József Szájer a invocat imunitate diplomatică. Așa s-a ajuns la ministrul Afacerilor Externe și povestea a devenit publică.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!