• Morgenstern: Ca manager temporar, treaba mea e să ne pregătim, să ne antrenăm
  • Morgenstern: Repertoriu bine pus la punct, să atingem exigențele publicului
  • Morgenstern: Încerc cu determinare și încredere să-mi mențin tonusul

Artă 100%, în fața a 30% din public. Este calculul simplu pe care e gata să îl pună pe scenă orice actor care își iubește profesia, acum că restricțiile au fost relaxate.

Maia Morgenstern a vorbit despre principalele sentimente care îi încearcă pe actori, la marea revedere cu publicul.

Așteptăm din partea municipalității și din partea primăriei de care noi aparținem un ordin, o dispoziție în scris, așa cum am primit până acum. Și chiar i-am rugat pe colegii mei să centralizeze toate ordinele, toate dispozițiile care au venit din partea primăriei, până acum. Ne supunem normelor în vigoare cu seninătate, cu înțelepciune urmăm normele și ceea ce avem de făcut, procedurile.”, a explicat Maia Morgenstern.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Maia Morgenstern s-a dovetit o susținătoare a regulilor sanitare în timpul pandemiei. Cu toate acestea, experiența ultimelor luni nu îi poate promite cu exactitate că poate avea spectaole cu sala plină prea curând.

Nici nu mă hazardez, nici nu ma grăbesc să fac pronosticuri. Treaba noastră, treaba mea, ca actriță și ca manager, temporar, treaba mea este să ne pregătim, să ne antrenăm, astfel încât, momentul considerat a fi cel mai bun pentru a ne relua activitatea, în plin, să ne găsească pregătiți. Cu repertoriul bine pus la punct, să atingem exigențele publicului”, a mai adpugat aceasta.