• Elevii din România vor învăța cum poate fi prevenită răspândirea virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul unor afișe
  • Acestea vor fi distribuite în școli și vor conține informații despre metodele de protecție
  • Afișele conțin informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov- 2

Elevii din România vor învăța cum poate fi prevenită răspândirea virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul unor afișe. Acestea vor fi distribuite în școli și vor conține informații despre metodele de protecție.

Afișele vor fi distribuite în cadrul campaniei „Om cu Om oprim pandemia”, lansată de Ministerul Sănătății, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, cu UNICEF și cu Universitatea Babeș Bolyai-catedra de sănătate publică. Afișele conțin informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov- 2 în școli.

„Cele trei reguli de bază: Păstrarea distanțării fizice, portul măștii de protecție și respectarea igienei sunt prezentate elevilor într-un limbaj accesibil și cu elemente vizuale ușor de înțeles. Informațiile au fost vizate de către specialiști în sănătate publică”, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Unitățile de învățământ vor putea să tipărească și să utilizeze materialul informativ pus la dispoziție de autorități.