• Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului și vicepreședinte PNL, a scris vineri un comentariu abracadabrant.
  • Ea încerca să promoveze vaccinarea împotriva COVID.

Alina Gorghiu a postat, vineri dimineață, pe Facebook, o fotografie cu o mușcată și un mesaj în care încurajează vaccinarea.

„Neața! Mergi să te vaccinezi azi, dacă până acum nu ai făcut-o! „Maratonul vaccinării pentru viață” va fi organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop”, a scris Gorghiu.

Printre sutele de comentarii a fost și cel al unui bărbat, care a scris: „Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez îmi garantați în scris că răspundeți dvs. dacă pățesc ceva?”

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Replica Alinei Gorghiu a venit imediat: „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”.

Răspunsul deputatului PNL i-a lăsat însă stupefiați pe oameni. „Cred ca nu ați vrut să spuneți asta!”, a răspuns o persoană, în timp ce o altă persoană a scris: „Cred că începem să o regretăm pe Viorica Dăncilă!”

„Ești inteligentă foc!”, a fost un alt comentariu, iar altcineva a scris: „Ați împrumutat marfă de la Cîțu sau ați băut apă după Raluca?”.