• Credinţa a fost, dintotdeauna, o parte fundamentală a vieţii româneşti, arată Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, într-un mesaj de Crăciun.
  • Mai ales în momentele grele, Instituţia Credinţei a fost şi rămâne un sprijin fără pereche pentru societate” . , transmite Majestatea Sa Margareta.
  • Ca în fiecare an, adaugă ea, militarii români au făcut cinste ţării şi familiilor lor.

Credinţa a fost, dintotdeauna, o parte fundamentală a vieţii româneşti, arată Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, într-un mesaj de Crăciun: „Mai ales în momentele grele, Instituţia Credinţei a fost şi rămâne un sprijin fără pereche pentru societate” .

Transmit admiraţia şi afecţiunea mea pentru toţi românii care au dovedit curaj şi compasiune faţă de cei care suferă. După doi ani de pandemie, la frontiera României a apărut un devastator conflict armat şi o tragedie umanitară. Familiile de români au dovedit o exemplară generozitate faţă de refugiaţii ucraineni. Am fost impresionată şi mândră de felul în care ţara noastră a dovedit simţ civic şi bunătate. În eforturile continentului european, România s-a aflat în prima linie. În ţara noastră, în condiţii dificile, s-au realizat multe lucruri bune. Totuşi, cei în vârstă continuă să aibă nevoie de ajutor. Singurătatea şi lipsurile financiare sunt doi mari duşmani ai celor în vârstă. Avem cel puţin o treime dintre români în străinătate. Sper ca, nu foarte târziu, românii să aibă motive să se întoarcă acasă. Generaţia tânără a ţării este conectată, bine educată şi specializată. De aceea, ţara are nevoie de ei mai mult decât oricând” , transmite Majestatea Sa Margareta.

Ca în fiecare an, adaugă ea, militarii români au făcut cinste ţării şi familiilor lor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De asemenea, felicit pe toţi cei care au dovedit curaj în profesie şi activitatea caritabilă. Nenumărate vieţi au fost salvate de oameni cu conştiinţă, suflet, demnitate şi discreţie. Felicit sectorul privat, care, în ciuda dificultăţilor politice şi administrative, a avut puterea de a se adapta şi de a merge mai departe. În continuare, drumul european al Republicii Moldova are nevoie de sprijin, pentru siguranţa şi stabilitatea României şi a regiunii. Familia mea a promovat şi anul acesta economia, educaţia, ecologia, ştiinţa şi arta. Am continuat să dăm încredere şi sprijin comunităţilor locale, prin munca noastră la Crucea Roşie, la Fundaţia Regală Margareta a României, prin zeci de organizaţii cu patronaj regal şi prin proiectele Casei mele. Credinţa a fost, dintotdeauna, o parte fundamentală a vieţii româneşti. Mai ales în momentele grele, Instituţia Credinţei a fost şi rămâne un sprijin fără pereche pentru societate. La sărbătoarea Crăciunului, sacrificiul Domnului Nostru Hristos şi iubirea sa pentru noi sunt un far luminos pentru fiecare. De Crăciun, purtăm în suflet pe toţi cei dragi, chiar dacă nu putem fi întotdeauna împreună. Doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor departe de patrie la mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească! Aşa să ne ajute Dumnezeu” , încheie Majestatea Sa.