Dacian Cioloș, atac la adresa lui Florin Cîțu: „Nu mai are susţinerea USR PLUS. A făcut jocul celor care frânează reformele”

Dacian Ciolos Mediafax Foto
  • Premierul Florin Cîțu nu mai este susținut de Alianța USR PLUS pentru a rămâne în funcție
  • Dacian Cioloș: „A făcut jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare”

Premierul Florin Cîțu nu mai este susținut de Alianța USR PLUS pentru a rămâne în funcție, declară președintele PLUS, Dacian Cioloș. Acesta consideră că şeful Executivului „a făcut jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare”.

În Coaliţie, am luat până acum decizii împreună, iar acest lucru a făcut-o funcţională. Din păcate, nu acelaşi lucru s-a întâmplat azi, când premierul Cîţu a decis să ia unilateral o decizie fără o consultare prealabilă cu noi, cei care i-am fost parteneri şi l-am susţinut pentru a conduce guvernul coaliţiei. Demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este o decizie imatură, care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliţie funcţional, o echipă pentru reformarea României. Din acest moment, Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru„, scrie Dacian Cioloș pe Facebook.

În Coaliție, am luat până acum decizii împreună, iar acest lucru a făcut-o funcțională. Din păcate, nu același lucru…

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 14 aprilie 2021