Dacian Cioloș despre negocierile PNL-PSD: „Trecem în opoziție și luptăm cu orice formă de extremism”

Dacian Cioloș Sursa Foto: Mediafax
  • Dacian Cioloș a reacționat după noaptea negocierilor dintre PNL și PSD.
  • LIderul USR afirmă că partidul său va trece în opoziție.

Președintele USR, Dacian Cioloș, susține printr-un mesaj pe Facebook că USR niciodată nu și-a trădat promisiunile, în ciuda faptului că au fost considerați rigizi în ultima vreme. Liderul se simte revoltat în urma acestei decizii.

„Liderii PNL au ales, în seara asta, PSD pentru a negocia formarea unui nou guvern. Eu nu mai am de ceva vreme dezamăgiri în politică, dar mă revoltă să văd ușurința cu care acești oameni au ales, astfel, să trădeze și speranța celor care și-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR.”, scrie Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș mai spune și că USR va trece în opoziție.

„Din acest moment, pentru USR începe o nouă etapă. Trecem acum în opoziție la vechile partide și în luptă cu orice formă de extremism. Vom fi cel mai mare partid din opoziție și singurul care îmbrățișează valori democratice, autentic liberale și europene.”, scrie liderul USR.

Dacian Cioloș afirmă că USR va reface legăturile cu oamenii din stradă pentru a le asculta opinia și a construi o Românie modernă.

„Vom sancționa cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD. Și vom folosi această perioadă pentru a reface legăturile cu oamenii din stradă și pentru a construi viziunea noastră pentru o România modernă.”, conchide președintele USR.