Dan Barna: Delegaţii nevaccinaţi nu vor vota la congresul USR PLUS

dan barna si dan ciolos discuta la o masa. Sursă: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Barna spune că delegaţii la congresul USR PLUS de la începutul lunii octombrie care nu sunt vaccinaţi nu vor putea vota şi vor fi înlocuiţi de supleanţi.

„Este o decizie a Biroului Naţional foarte clară: participanţii la Comitetul Politic din 28 august şi la congresul din 2-3 octombrie trebuie să fie vaccinaţi. Toţi. Delegaţii care nu sunt vaccinaţi nu vor participa la congres”, a spus Dan Barna, luni.

Întrebat dacă aceştia vor putea vota online, liderul USR PLUS a răspuns: „Nu. Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţi care vor fi vaccinaţi”.

Vicepremierul a declarat că orice măsuri care ar putea fi necesare dacă incidenţa cazurilor de Covid creşte se referă la persoanele care nu s-au vaccinat, „ceilalţi nu vor avea niciun fel de problemă”.

„Mesajul USR PLUS e foarte clar: România poate să treacă peste această poveste pandemică care chinuie planeta doar vaccinându-ne. Este o poziţie asumată şi vom rămâne consecvenţi pe acest mesaj, independent de multele reproşuri şi supărări”, a mai afirmat liderul USR PLUS.