Dan Cărbunaru: România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile

FOTO: MEDIAFAX
  • România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.
  • La finalul şedinţei de Guvern, se vor face precizări şi despre stocurile de alimente din România.
  • Pe reţelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru spune că România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile.

România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.

„România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile. Autorităţile sunt în contact permanent cu retailerii”, a spus, sâmbătă, Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, există suficientă marfă în depozite ai magazine.

Sâmbătă are loc o nouă şedinţă de Guvern în care urmează să se aprobe un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi şi facilităţi pentru transportul cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina.

La finalul şedinţei de Guvern, se vor face precizări şi despre stocurile de alimente din România.

Pe reţelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.