• Dăncilă spune că va fi o carte-interviu, scrisă în colaborare cu jurnalista Marga Nițu
  • Dăncilă: Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019
  • „Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris fostul premier al României, pe Facebook

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunțat, luni, pe Facebook, că va lansa o carte-interviu, în care va povesti „partea ei de adevăr” despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre perioada în care a condus Executivul.

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Conform sursei citate, „sunt lucruri care trebuie spuse”, Dăncilă precizând că „urmează momente interesante”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris fostul premier al României, pe Facebook.