• Alţi oficiali ucraineni au sărbătorit evenimentul, fără însă a revendica responsabilitatea.
  • Secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitate Naţională şi Apărare, Oleksiy Danilov, a postat pe Twitter-ul său un videoclip cu podul Kerci.
  • Maria Zakharova a declarat că reacţia regimului de la Kiev la distrugerea infrastructurii civile arată natura sa teroristă.

Oficialul de la Kiev David Arakhamia nu spune că Kievul ar fi responsabil pentru explozia podului de la Kerci, dar pare să o prezinte drept o consecinţă a preluării Crimeei de către Moscova. O explozie puternică a avut loc sâmbătă dimineață, pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și peninsula ocupată. Din primele informații, un tren cu vagoane cisternă a sărit în aer, producând o deflagrație foarte mare.

Construcţiile ilegale ruseşti încep să se prăbuşească şi să ia foc. Motivul este simplu: când construieşti ceva exploziv, mai devreme sau mai târziu va exploda, a scris pe Telegram David Arakhamia, conform The Guardian.

Este doar începutul. Dintre toate lucrurile, construcţia fiabilă nu este ceva pentru care Rusia este deosebit de renumită, a adăugat el. Alţi oficiali ucraineni au sărbătorit evenimentul, fără însă a revendica responsabilitatea, a relatat AP.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitate Naţională şi Apărare, Oleksiy Danilov, a postat pe Twitter-ul său un videoclip cu podul Kerci în flăcări şi un videoclip cu Marilyn Monroe cântând celebrul La mulţi ani, domnule preşedinte. La Moscova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat că reacţia regimului de la Kiev la distrugerea infrastructurii civile arată natura sa teroristă.