• Fostul fotbalist David Beckham și-a descris sentimentele față de Regina Elisabeta a II-a în timp ce aștepta la coadă pentru a aduce un omagiu monarhului, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.
  • Sute de mii de persoane au așteptat ore în șir la coadă pentru a vedea sicriul Reginei Elisabeta la Westminster Hall din Londra, înainte de începerea funeraliilor sale, care vor începe luni.
  • Beckham, purtând o pălărie albastră și o haină neagră, a declarat că s-a alăturat cozii și și-a exprimat gândurile sale despre Regină, petrecând cel puțin 12 ore la coadă alături de alte persoane.

Fostul fotbalist David Beckham și-a descris sentimentele față de Regina Elisabeta a II-a în timp ce aștepta la coadă pentru a aduce un omagiu monarhului, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Sute de mii de persoane au așteptat ore în șir la coadă pentru a vedea sicriul Reginei Elisabeta la Westminster Hall din Londra, înainte de începerea funeraliilor sale, care vor începe luni.

Beckham, purtând o pălărie albastră și o haină neagră, a declarat că s-a alăturat cozii și și-a exprimat gândurile sale despre Regină, petrecând cel puțin 12 ore la coadă alături de alte persoane.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Am crezut că venind la ora 2 dimineața va fi un pic mai liniștit. M-am înșelat”, a spus el. Toată lumea avea asta în minte”.

Beckham a continuat spunând că toți cei din linie au fost acolo pentru a experimenta și sărbători ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi”.

Așadar, aceasta avea să fie întotdeauna o zi dificilă și este dificilă pentru națiune, este dificilă pentru toată lumea din întreaga lume, deoarece cred că toată lumea simte acest lucru, iar gândurile noastre sunt alături de familie și, evident, de toți cei care se află astăzi aici”, a spus el.

Cel mai special moment pentru mine a fost acela de a-mi primi decorația OBE”, a adăugat el. Mi-am luat bunicii cu mine, care au fost cei care m-au crescut cu adevărat pentru a fi un mare royalist și un fan al familiei regale, și, evident, am avut-o și pe soția mea acolo”.