• Barack Obama și-a făcut public numărul de telefon
  • El s-a alăturat platformei de mesageria Community
  • Fostul președinte SUA se folosește de orice platformă online pentru a îndemna cetățenii să meargă la vot

Barack Obama și-a făcut public numărul de telefon pe internet, printr-un mesaj pe Facebook, pentru a sta de vorbă cu cetățenii înaintea alegerilor prezidențiale din SUA.

„În regulă, hai să încercăm ceva nou. Daca ești în Statele Unite, trimite-mi un mesaj la numărul 773-365-9687. Vreau să aud gândurile voastre, ce mai faceți și cum plănuiți să votați anul acesta. Din când în când îmi voi mărturisi și eu gândurile”, a scris Obama.

Fostul președinte SUA s-a alăturat platformei de mesagerie Community, care a atras celebrități precum Ashton Kutcher, Jonas Brothers, Marshmello sau Megan Thee Stallion.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Când vine vorba de „cele mai importante alegeri din viața noastră”, cei care se ocupă ce campania celor doi candidați nu vor să lase nimic la voia întâmplarii. Surse democrate apropiate lui Obama spun că se folosește orice mijloc care are potențial și care ar putea genera voturi, iar platformele de socializare la modă nu fac excepție. De aceea, fostul președinte al SUA a ieșit cu acest mesaj public, relatează fastcompany.com.

Barack Obama este primul om politic care-și face cont pe Community, însă el nu este străin pe platformele de socializare. Săptămâna trecută, un anunțt postat pe Snapchat a generat 43 de milioane de interacțiuni care s-au tradus în 13.000 de aplicații de vot.