• Orban: Parlamentul acesta distruge România, dacă rămâne în funcție
  • Orban compară alegerile din România cu cele din SUA

„Expiră mandatul Parlamentului, democrația înseamnă alegeri. Fără alegeri nu există democrație. Dacă lăsăm în funcție Parlamentul acesta distruge România. O să dea pe bandă rulantă noi și noi aberații, care vor arunca România în aer„, a spus premierul, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă România. Șeful guvernului a dat apoi exemplul Statelor Unite, deși diferența între noi și americani e evidentă.

Ludovic Orban, premierul României: „În Statele Unite, deși SUA se confruntă cu cel mai mare număr de infectări, se organizează alegeri prezidențiale. Ați pomenit de SUA, acolo se votează online masiv…PNL a introdus proiect de lege pentru votul online… să se permită și votul online”

Alegerile vor fi, probabil, cel mai important eveniment al lunii decembrie – pentru că nu vom avea nici paradă de 1 Decembrie, nici petreceri de Revelion.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ludovic Orban, premierul României: „Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”