De ce vrea Orban alegeri în decembrie: „Vor arunca România în aer”

„Expiră mandatul Parlamentului, democrația înseamnă alegeri. Fără alegeri nu există democrație. Dacă lăsăm în funcție Parlamentul acesta distruge România. O să dea pe bandă rulantă noi și noi aberații, care vor arunca România în aer„, a spus premierul, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă România. Șeful guvernului a dat apoi exemplul Statelor Unite, deși diferența între noi și americani e evidentă.

Ludovic Orban, premierul României: „În Statele Unite, deși SUA se confruntă cu cel mai mare număr de infectări, se organizează alegeri prezidențiale. Ați pomenit de SUA, acolo se votează online masiv…PNL a introdus proiect de lege pentru votul online… să se permită și votul online”

Alegerile vor fi, probabil, cel mai important eveniment al lunii decembrie – pentru că nu vom avea nici paradă de 1 Decembrie, nici petreceri de Revelion.

Ludovic Orban, premierul României: „Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”

Exit mobile version