Primăria Sectorului 4 din Bucureşti anunţă că luni încep lucrările la noua staţie de metrou din zona Berceni. Traficul rutier va fi blocat pe o porţiune de 500 de metri, iar autorităţile locale îi îndeamnă pe şoferi să fie calmi.

UPDATE

Autoritățile locale au emis și o informare în acest sens, în care solicită atât șoferilor cât și pietonilor să fie prudenți:

„Începând cu data de 18 ianuarie a.c., ora 10.00, traficul rutier de pe Șos. Berceni va fi restricţionat pe o porţiune de 500 de metri, pe sensul de ieşire din Mun. Bucureşti, urmând ca circulația rutieră din zona respectivă să fie organizată în ambele sensuri, câte o bandă de circulație pe fiecare sens.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.”

Știrea inițială

Lucrările la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni încep luni. Este o lucrare importantă pentru comunitate care poate fi realizată doar prin închiderea traficului auto. De aceea, autorităţile locale îi îndeamnă pe şoferi să-şi păstreze calmul.

„Este un proiect extrem de important pentru toţi bucureştenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunţ că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricţionat pentru o perioadă de timp, pe o porţiune de 500 de metri, pe sensul de ieşire din Bucureşti.Conducem calm, cu atenţie şi fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranţă acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a anunţat, pe Facebook, Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.