• Alexandra se pregătește să devină om de știință și caută soluții pentru ca prietena ei Nera, o cățelușă labrador, să devină nemuritoare.
  • La doar 8 ani, Alexandra a învățat deja japoneză și visează că va salva lumea, cu ajutorul roboților și al unei superputeri.
  • Inteligența este și puterea Mirunei Filișanu. Este elevă în clasa a 6-a la Colegiul Național Elena Cuza din Craiova și vrea să devină chirurg cardiolog, să salveze inimi.

Inteligența e puterea care nu are nevoie nici de bani, nici de relații ca să schimbe lumea.
Dacă pentru noi, adulții, drumul de la vis la realitate este uneori prea lung, în lumea copiilor e nevoie doar de o clipă. În joacă, ei reușesc să creeze conexiuni la care nici nu ne-am gândi.

Așa ne-a surprins și Alexandra Negrea, elevă în clasa I la Școala Mircea Eliade din Craiova. Iubește natura și animalele, iar atunci când se relaxează cântă la pian. Alexandra se pregătește să devină om de știință și caută soluții pentru ca prietena ei Nera, o cățelușă labrador, să devină nemuritoare.

La doar 8 ani, Alexandra a învățat deja japoneză și visează că va salva lumea, cu ajutorul roboților și al unei superputeri.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
GRECII VOR LUCRA 6/7 ZILE
DE CE NE PLEACĂ TINERII DIN ȚARĂ
CÂT DE PASIONAT EȘTI DE MUNCA TA

Inteligența este și puterea Mirunei Filișanu. Este elevă în clasa a 6-a la Colegiul Național Elena Cuza din Craiova și vrea să devină chirurg cardiolog, să salveze inimi. Miruna e pasionată de științe, lectură și iubește natura. Crede că oamenii ar fi mai sănătoși dacă ar avea mai multă grijă de mediul înconjurător.