Decese în condiții suspecte la Spitalul Județean Galați. Procurorii au solicitat exhumarea cadavrelor

Un pacient mort de Covid-19 la Spitalul Floreasca este de negăsit. Nu este exclus să se fi încurcat cadavrele Mediafax Foto
  • Cele două persoane au murit în această lună la Spitalul Judeţean din Galaţi. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus, luni, exhumarea celor două corpuri, ca urmare a cererii procurorului de caz. Exhumarea are loc miercuri.
  • Procurorii gălăţeni s-au autosesizat după ce o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 46 de ani au murit în condiţii suspecte la spitalul gălăţean. În ambele cazuri, familiile victimelor au reclamat modul în care au fost trataţi pacienţii.
  • În cazul pacientului de 46 de ani, soţia susţine că bărbatul a murit cu zile, de pneumonie, după ce a fost plimbat între spitale şi a fost ţinut ore întregi în curtea spitalului.

Două cadavre sunt exhumate marţi în oraşul Galaţi la solicitarea procurorilor. Este vorba despre trupurile unor pacienţi care au murit în condiţii suspecte la Spitalul Judeţean din Galaţi.

Cele două persoane au murit în această lună la Spitalul Judeţean din Galaţi. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus, luni, exhumarea celor două corpuri, ca urmare a cererii procurorului de caz. Exhumarea are loc miercuri.

Procurorii gălăţeni s-au autosesizat după ce o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 46 de ani au murit în condiţii suspecte la spitalul gălăţean. În ambele cazuri, familiile victimelor au reclamat modul în care au fost trataţi pacienţii.

În cazul pacientului de 46 de ani, soţia susţine că bărbatul a murit cu zile, de pneumonie, după ce a fost plimbat între spitale şi a fost ţinut ore întregi în curtea spitalului.

În ceea ce o priveşte pe tânăra de 21 ani, studentă la Facultatea de Medicină, mama acesteia a reclamat faptul că decesul a apărut după ce medicii au pus mai multe diagnostice greşite.