• Niciun funcționar român care trebuie să aibă evidența acestor spații nu știe câte piețe și târguri există în România
  • Premierul nu poate aproba banii, pentru că nu poate nici să aproximeze câți sunt cei afectați
  • Asociația Administratorilor de Piețe spune că în țară sunt 250 piețe, 18.000 de tarabe, aproximativ 5.000 producători și 4.000 de spații comerciale

Ca la piață. Așa a luat premierul Orban decizia închiderii piețelor, ca măsură anti-coronavirus. Niciun funcționar român care trebuie să aibă evidența acestor spații nu știe câte sunt. În concluzie, nu a existat niciun studiu care să arate efectele noii interdicții. Aleph News a cerut informații Institutului de Statistică, dar am fost trimiși la Ministerul Dezvoltării. Datele nu există nici acolo.

Așa că fermierul și comerciantul din piață cer degeaba fonduri ca să poată asigura măsurile de protecție la tarabă. Premierul nu poate aproba banii, pentru că nu poate nici să aproximeze câți sunt cei afectați.

Asociația Administratorilor de Piețe spune că în țară sunt 250 piețe, 18.000 de tarabe, aproximativ 5.000 producători și 4.000 de spații comerciale. Datele provin de la cei care sunt înscriși în această asociație, deci numărul real al piețelor este mai mare.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.