• Sălile de fitness se închid în orașele unde incidența depășește 4 cazuri la mia de locuitori.
  • Rata de incideță își schimbă modul de calculare.
  • Numărul persoanelor prezente în magazine va fi monitorizat, iar până la Paște va fi dată o nouă Hotărâre de Guvern.

Cum crește incidența ți se schimbă și viața. Deciziile luate de guvernanți te obligă să-ți reorganizezi timpul. Pentru început weekend-ul devine mai scurt.

Raed Arafat, șeful DSU: „Unde incidența este peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează că în timpul weekendului – vineri, sâmbătă și duminică – circulația să fie permisă doar până la orele 20:00. Iar la operatorii economici activitatea să fie permisă până la orele 18:00. Dacă incidența depășește 7,5 la mie, atunci circulația va fi permisă până la orele 20:00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici, activitatea până la orele 18:00, tot pe toată durata săptămânii.”

Sălile de fitness se închid în orașele unde incidența depășește 4 cazuri la mia de locuitori. Îți spun și la ce să te mai aștepți. Numărul persoanelor prezente în magazine va fi monitorizat, iar până la Paște va fi dată o nouă Hotărâre de Guvern. Iar dacă ești proprietar de restaurant, află că se prelungește perioada de scutire a impozitului pentru acest sector pentru 90 de zile. Și când vine vorba de educație, dorința ministrului Cîmpeanu este ca, odată cu vaccinarea populației, elevii să poată reveni liniștiți în bănci. Dar li se vor face teste non ivazive.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Vom putea să facem această testare în masă la revenirea copiilor în școli. Alături de campania de vaccinare ieri aveam deja 145.000 de angajați din sistemul de învățământ vaccinați dintr-un total de 350.000.”