• Sanna Marin a pozat pentru revista feminină Trendi
  • A luat naștere o mișcare de susținere, însoțită de hashtagul #imwithsanna
  • Poza a apărut pe 9 octombrie

Premierul Finlandei, criticată aspru pentru o fotografie dintr-o revistă pentru femei. Sanna Marin a pozat în grădina reședinței sale purtând o bluză neagră, fără nimic dedesubt, în afară de un colier vintage de la un bijutier local și a stârnit un val de controverse în rețelele de socializare.

În descrierea pozei apare și mesajul premierului pentru revista Trendi:
„Este clar că acești ani își lasă amprenta. Aceasta nu este o slujbă obișnuită sau o viață normală, este grea din multe puncte de vedere. S-ar putea ca presiunea și epuizarea să se acumuleze și să vină mai târziu. În unele situații a fost necesar să lăsăm emoțiile deoparte, dar ele se acumulează”. ⠀

Vezi această postare pe Instagram

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

O postare distribuită de Trendi & Lily (@trendimag) pe

Acuzată că „a făcut pe modelul”, în plină criză Covid-19, Sanna Marin este susținută de sute de femei printr-un hashtag, relatează Le Monde.

În acest weekend, sute de finlandeze au făcut poze cu decolteul „la vedere” și le-au publicat pe rețelele de socializare. Toate fotografiile au fost au fost însoțite de hastaghul „#imwithsanna”.