Decolteul, motiv de ceartă. Premierul care a fost acuzat că a „făcut pe modelul” în plină criză

Finland's Prime Minister Sanna Marin arrives for the second day of a face-to-face EU summit since the COVID-19 outbreak, in Brussels, Belgium, 02 October 2020. During this Special European Council, EU leaders will discuss foreign affairs, in particular relations with Turkey and the situation in the Eastern Mediterranean. The leaders are also expected to address relations with China, the situation in Belarus and the poisoning of Russian opposition leader Alexei Navalny. EPA-EFE/,Image: 561118172, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Premierul Finlandei, criticată aspru pentru o fotografie dintr-o revistă pentru femei. Sanna Marin a pozat în grădina reședinței sale purtând o bluză neagră, fără nimic dedesubt, în afară de un colier vintage de la un bijutier local și a stârnit un val de controverse în rețelele de socializare.

În descrierea pozei apare și mesajul premierului pentru revista Trendi:
„Este clar că acești ani își lasă amprenta. Aceasta nu este o slujbă obișnuită sau o viață normală, este grea din multe puncte de vedere. S-ar putea ca presiunea și epuizarea să se acumuleze și să vină mai târziu. În unele situații a fost necesar să lăsăm emoțiile deoparte, dar ele se acumulează”. ⠀

Acuzată că „a făcut pe modelul”, în plină criză Covid-19, Sanna Marin este susținută de sute de femei printr-un hashtag, relatează Le Monde.

În acest weekend, sute de finlandeze au făcut poze cu decolteul „la vedere” și le-au publicat pe rețelele de socializare. Toate fotografiile au fost au fost însoțite de hastaghul „#imwithsanna”.

Exit mobile version