• Două mesaje pe contul lui Ludovic Orban au iritat utilizatorii de Twitter.
  • Unii i-au reproșat că a scris mesajele în limba engleză și că a uitat limba română.
  • Alții îl acuză de impostură și incompetență și au solicitat demisia Guvernului.

E agitație mare pe contul de Twitter al premierului Orban. Două mesaje postate în limba engleză, cu privire la tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, i-au deranjat pe utilizatori. Primul este un mesaj de mulțumire la adresa autorităților belgiene și a staff-ului de la Spitalul Militar Queen Astrid, pentru că au acceptat să-l trateze pe medicul erou Cătălin Denciu.

În cel de-al doilea mesaj, Orban anunță că ține legătura cu specialiștii de la spitalul belgian și îi urează medicului însănătoșire grabnică.

Ca răspuns, Eugen îl acuză de in-competență și impostură. „Ludovicule, ai uitat limba română? Nu v-ar fi rușine, impostorilor! Sunteți niște incompetenți! Noroc că faceți alegeri pe 6”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Andrei îi cere demisia. „Demisia! Catastrofă națională, așa se numește acest guvern! We are waiting for the RESIGNATION of this government!”.

Cenzura a apărut după o oră

Utilizatorul Don Cutare e de părere că dacă medicul moare, Raed Arafat ar trebui trimis la închisoare. „If Cătălin dies of cyanhyrdric acid poisonong from plastics combustions, Arafat should be jailed for lack of knowledge, equipment, meds or procedures”.

Iar posesorul contului Balkans United cere și el demisia lui Orban. „Trebuie dat afară. Sper ca românii să se trezească”. Interesant este că, la doar o oră de la postare, ambele mesaje au fost șterse de pe contul premierului.