Demolarea spațiilor comerciale de la metrou continuă. Lucrările vor începe după închiderea circulației

FOTO-VIDEO. Chioșcurile de la stația de metrou Pipera, demolate joi seara. Călătorii, nemulțumiți că s-a restricționat accesul. „Noi cu ce mai ajungem acasă, după 8 ore de muncă?” Sursa: Aleph News
  • Metrorex anunță că demolarea spaţiilor comerciale la metrou va continua
  • Lucrările se vor desfășura după închiderea circulației în/din stația Pipera
  • Primele demolări au avut loc miercuri, la staţia de metrou Ştefan cel Mare, din sectorul 2 al Capitalei

Metrorex anunță că demolarea spaţiilor comerciale la metrou va continua în noaptea de vineri spre sâmbătă. Lucrările se vor desfășura după închiderea circulației în/din stația Pipera.

Joi seară, accesul a fost restricţionat la staţia de metrou Pipera, pentru evacuarea şi demolarea spaţiilor comerciale. Oamenii au sunat la 112.

Metrorex anunță că accesul călătorilor în stație a fost permis doar pe una dintre cele două intrări ale acesteia, după ora 22.30 în noaptea de joi spre vineri.

Decizia de a permite strict accesul călătorilor pe o singură intrare a fost luată spontan de conducerea Metrorex, pentru evitarea creării unei situații conflictuale în incinta stației și în condițiile în care în stație urmau să se desfășoare lucrări pentru eliberarea domeniului public. Metrorex precizează că toți călătorii care au sosit la Pipera pe firul 1 după ora 22:30 au putut părăsi în siguranță stația. Finalizarea acțiunii de dezafectare a spațiilor comerciale de la stația Pipera continuă în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9-10 aprilie 2021, cu mențiunea că lucrările se vor desfășura după închiderea circulației în/din stația Pipera”, transmite compania.

Oamenii, furioşi că nu pot intra la metrou, au sunat joi seara la 112.

Primele demolări au avut loc miercuri, la staţia de metrou Ştefan cel Mare, din sectorul 2 al Capitalei.

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou a expirat vineri, 2 aprilie.