• De la PNL, Adriana Săftoiu, a votat redeschiderea piețelor
  • Adriana Săftoiu a explicat cum a fost posibil ca parlamentarii liberali să voteze deschiderea, în condițiile în care Guvernul PNL a decis închiderea piețelor
  • Deputatul PNL a dezvăluit și că au fost și alți colegi care „s-au exprimat total în defavoarea acestei decizii“

De la PNL, Adriana Săftoiu, a votat redeschiderea piețelor. Ea a explicat cum a fost posibil ca parlamentarii liberali să voteze deschiderea, în condițiile în care Guvernul PNL a decis închiderea piețelor.

Adriana Săftoiu: „Nu pot să vă dau foarte multe explicații. Pot vorbi doar pentru votul meu. La votul pe această lege am votat pentru, deși conducerea PNL ne-a spus să ne abținem“.

„Nu cred că închiderea piețelor e o măsură argumentată și fundamentată. M-a surprins un pic decizia PNL. Colegii mei din comisia de Agricultură au votat pentru în Comisie, dar au acceptat să se abțină la vot în plen“, a mai mărturisit deputatul PNL.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Adriana Săftoiu a explicat și de ce apar aceste decizii contradictorii: „Uneori decizia partidului contează mai mult decât convingerea ta proprie. Eu am avut mai multă încredere în colegii mei în Comisie, tocmai pentru că știu ce înseamnă votul din Comisie și cel din plen. Din păcate, ăsta este rezultatul. Este duplicitar, dar recunosc că am votat pentru. Eu chiar cred că nu e argumentată decizia pentru închiderea piețelor.“

Deputatul PNL a dezvăluit și că au fost și alți colegi care au reacționat pe grupurile în care ei comunică și „s-au exprimat total în defavoarea acestei decizii“.