• Pavel Popescu, deputat PNL se declară „dezgustat” de spectacolul oferit de Diana Șoșoacă la protestul anti-COVID
  • Deputatul mai precizează că Șoșoacă a instigat la nerespectarea regulilor
  • Pavel Popescu: „Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie”

Pavel Popescu, deputat PNL, a menționat într-o postare pe pagina sa de Facebook că este „dezgustat” de modul în care a reacționat Diana Șoșoacă la protestul față de restricțiile anti-COVID, care a avut loc sâmbătă, dar și de spectacolul oferit de senatoare atunci când a dansat pe Pink Floyd.

Deputatul mai precizează că Șoșoacă a instigat la nerespectarea regulilor, în timp ce pacienții cu forme COVID cu forme grave se luptă să supraviețuiască în toate spitalele din țară.

Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate. Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament.”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici…Publicată de Pavel Popescu pe Duminică, 21 martie 2021