Deputat PNL despre negocieri: PNL a ales hoţia alături de PSD

Discuții PNL cu PSD Sursa: Hepta
  • În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD, afirmă viceliderul deputaţilor USR Bogdan Rodeanu.
  • El spune că PNL „trădează votu primmit” la ultimele alegeri parlamentare.

„În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoţia alături de PSD. Se instalează la putere o coaliţie a hoţiei formată în jurul PNL şi PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcţia de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL şi PSD au decis să-şi păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, condus de lideri care au pierdut contactul cu România reală. PNL şi PSD vin la putere împotriva voinţei votanţilor care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El afirmă că USR „va rezista şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”.

„România avea o şansă la dezvoltare, şansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale şi a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale şi autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD. Să ne imaginăm ce va însemna justiţia în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 şi a eliberat infractorii din închisoare. Ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuţ Andruşcă la Economie. Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm şi împotriva alianţei toxice dintre PNL şi PSD”, conchide Rodeanu.

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD.

Pentru continuarea negocierilor cu PSD au votat 50 de lideri PNL, iar 21 s-au împotrivit.