• Deputatul PNL Florin Roman atrage atenția că Ludovic Orban nu știe că procedura de revocare a Avocatului Poporului este începută
  • El afirmă că „unii vor să orbecăim prin ceață”
  • Deputatul liberal spune că lucrurile sunt foarte simple și la mâna președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban

Deputatul PNL Florin Roman atrage atenția că Ludovic Orban nu știe că procedura de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber, este începută și trebuie doar finalizată, și afirmă că „unii vor să orbecăim prin ceață”. „Cine este sincer cu adevărat și cine nu?”, se întreabă Roman.

„L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Renate Weber. Eu spun că ea doar trebuie finalizată. Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber”, scrie Florin Roman pe Facebook.

Deputatul liberal spune că lucrurile sunt foarte simple și la mâna președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și a președintelui Senatului, Anca Dragu.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Este simplu ca bună ziua… se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite și se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal. Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeași zi, Președinții Camerei Deputaților și a Senatului convoacă plenul reunit și se votează raportul de revocare a lui Renate Weber! Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceață”, mai spune Roman.

Acesta spune că „prima ocazie” pentru ca Orban și Dragu să întreprindă acest demers ar fi săptămâna viitoare și termină postarea pe Facebook într-un mod în care lasă loc de supoziții: „Am depus, în scris, solicitarea de a se vota cererea de revocare a Avocatului Poporului, așa cum v-am și spus. Să vedem acum…cine este sincer cu adevărat și cine nu?”.

Președintele PNL Ludovic Orban a spus că trebuie începută procedura de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber.