Deputatul „Mitralieră“ a fost amendat pentru că nu a purtat mască de protecţie în benzinărie. Reacția politicianului

Deputatul „Mitralieră“ a fost amendat pentru că nu a purtat mască de protecţie în benzinărie. Reacția politicianului
  • Deputatul Cătălin Rădulescu, zis şi „Mitralieră”, a fost amendat de poliţie pentru că nu a purtat mască într-o benzinărie
  • Politicianul a devenit recalcitrant faţă de oamenii legii
  • Prin urmare, a fost amendat, precizează poliţia, însă deputatul dezminte: „Eu nu am primit nicio amendă. Eu am dat datele mele. Probil că o să-mi trimită vreo amendă pe acasă pe undeva”

UPDATE Deputatul a spus că nu a primit amendă şi că, în plus, va refuza să mai poarte mască de acum încolo

Eu nu am primit nicio amendă. Eu am dat datele mele. Probil că o să-mi trimită vreo amendă pe acasă pe undeva. Deocamdată nu am semnat niciun proces verbal. Nu mi s-a adus niciun proces verbal. Unul din cei doi poliţişti care erau acolo era fără mască şi îmi vorbea fără mască. Vă daţi seama cum se purtau poliţiştii vorbind cu un parlamentar. El fără mască eu trebuia să fiu cu mască. I-am arătat, pe de altă parte, şi acolo sunt şi camere şi putem vedea, le-am arătat masca mea pe care o aveam în buzunar şi că era unul dintre braţe rupt. (…) Eu sunt un medic care a fost în blocul operator şi am operat şi nu se poate purta masca într-o parte sau aşa pe gât. I-am arătat că braţul este rupt şi că masca asta eu n-am cum s-o port că mi se rupsese. Dar sigur că inteligentul ăsta de poliţist trebuie să îmi spună mie cum tre să port o mască pentru că eu nu am învăţat în cariera mea medicală asta”. 

Deputatul „Mitralieră”: „Eram prostul proştilor pentru că purtam mască (…) De azi încolo nu mai port mască”

Politicianul spune că alţi demnitari care au fost surprinşi fără mască de protecţie nu au fost amendaţi, aşadar, în semn de protest,  nu va mai purta mască în spaţiile publice. 

„Pentru faptul că am intrat într-o benzinărie, şi eu din luna martie şi până acum curent, fiind vârful pandemiei, am purtat mască peste tot. Şi eram prostul proştilor şi eu şi familia mea, pentru că intram într-un hipermarket, şi acolo erau 200 de oameni, inclusiv eu şi soţia mea cu măşti şi cu mănuşi, şi restul câteva mii fără mască şi mănuşi, şi nu i-a amendat nimeni. După care am văzut că domnul Orban, când face şedinţe şi petreceri, nu poartă mască nici el, nici colegii lui. Am văzut că Rareş Bogdan, care îşi face ziua de naştere cu fetiţa, şi îi doresc multă sănătate fetiţei, nu poartă mască şi e dreptul lui. Eu văzând că aceşti oameni nu poartă mască… şi inclusiv ieri pe doamna Merkel, la o terasă închisă că nu purta mască, eu m-am hotărât ca de azi încolo să nu mai port mască. (…)

Politicianul Cătălin Rădulescu a refuzat să poarte masca de protecţie în spaţii închise, aşa cum cere legea. Prin urmare, a fost amendat de către oamenii legii. 

„Un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că două persoane, bărbat şi femeie, ce se aflau in interiorul unui spaţiu comercial, nu poartă mască de protecţie”, transmite instituţia, printr-un comunicat de presă.

Poliţistul s-a deplasat la locaţie şi a solicitat celor două persoane să îşi fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravențional a adresat cuvinte şi expresii jignitoare.