• Ben Oni Ardelean a fost prins la volan în timp ce avea o alcoolemie de peste 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat
  • Brigada Rutieră: Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile
  • Ben Oni Ardelean: Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool

Deputatul liberal, Ben Oni Ardelean, a fost prins la volan în timp ce avea o alcoolemie de peste 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Parlamentarul a fost depistat în trafic luni seară.

„La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, potrivit unui comunicat oficial transmis Aleph News de Brigada Rutieră a Capitalei.

Ben Oni Ardelean a spus, pentru G4Media.ro, că nu a consumat alcool, iar alcoolemia mare a fost provocată de de tratamentul pe care l-a luat pentru inimă.

Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean.