Reacția deputatului PNL, Sergiu Bîlcea, fostul ginere al lui Ioan Crișan: „Sunt şocat şi îndurerat”

Sergiu Bîlcea, deputat PNL, pozând pe scările unei clădiri. Sergiu Bâlcea: „Este un moment greu pentru familie. Sursa Foto: Facebook / Sergiu Bîlcea
  • Deputatul PNL Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crişan, mort în explozia de sâmbătă dimineaţa, spune că este şocat şi îndurerat de cele întâmplate şi cere ca intimitatea familiei să fie respectată.
  • Sergiu Bâlcea: „Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată a familiei Crişan”.

Sergiu Bîlcea a scris pe Facebook, după tragedia de la Arad, că este şocat şi îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crişan.

„Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra şi Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată a familiei Crişan”, a spus deputatul PNL.

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunţă autorităţile locale. La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.