• James și Suzanne Brierley au făcut o descoperire neobișnuită chiar în curtea propriei case
  • „Am fost șocat de cât de mare era”, a spus James Brierley
  • Cei doi încă vor să vândă casa, cumpărată în 2017

Un cuplu din statul american Oregon a avut parte de o surpriză neobișnuită, dar cei doi au decis că tot vor să vândă casa.

James și Suzanne Brierley au fost înștiințați de agenții imobiliari că există o mică peșteră în curtea casei. Asta s-a întâmplat în 2017. Acum, cei doi au aflat de fapt cât de mare este peștera, informează Newsweek.

Se pare că cei doi au descoperit, de fapt, un tub de lavă sau piroduct în propria curte. Un tub de lavă este un canal natural format prin curgerea lavei dintr-un orificiu vulcanic care se mișcă sub suprafața întărită a unui flux de lavă. Dacă lava din tub se golește, va lasă în urmă o peșteră deosebită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am fost cu adevărat șocat de cât de mare era. Nici măcar nu puteai atinge tavanul. A fost destul de impresionant, a fost cam ca un cadou pe care nu știam că îl avem”, a spus James Brierley.

Peștera a fost examinată de experți, iar aceștia sunt de părere că mai sunt părți încă neexplorate. Totuși, acest lucru nu i-a făcut pe cei doi americani să se răzgândească cu privire la vânzarea casei.