• Echipa de apărare a lui Donald Trump a primit cuvântul impeachment
  • Asta după două zile în care coordonatorii impeachmentului și-au prezentat cazul
  • De asemenea, senatorii americani au pus întrebări celor două tabere

Dezbaterea legată de punerea lui Donald Trump sub acuzare a trecut azi-noapte într-o nouă fază: cea a apărării.

De ce suntem aici? Din cauza politicii. Obiectivul lor este să elimine un oponent politic.

Să fie clar, acest proces este despre mai mult decât Președintele Trump. Este despre reducerea la tăcere și interzicerea discursului majorității care nu este de acord cu ei. Este despre anularea celor 75 de milioane de votanți ai lui Trump și transformarea în crimă a unei opinii politice.”, a declarat Bruce Castor, avocatul lui Donald Trump.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Echipa legală a lui Donald Trump încearcă să demonteze acuzațiile împotriva fostului președinte. Ei vor să demonstreze că acesta nu a incitat în cazul atacului de la Capitoliu.

Senatorii au avut ocazia să le pună întrebări celor două tabere. După ce, în urmă cu două zile, coordonatorii impeachment-ului au prezentat noi imagini de la atacul de la Capitoliu, acum avertizează cu privire la consecințele unui verdict favorabil lui Trump. Un asemenea atac se va repeta, spun ei.

„Extremiștii care au atacat capitala la provocarea președintelui vor fi încurajați. Toate agențiile noastre au confirmat asta. Nu o spun managerii Casei. Pur și simplu stau și așteaptă. Donald Trump le-a spus că e doar începutul.”, a declarat Stacey Plaskett, manager House Impeachment.