• Un deputat ar fi fost violat de șase oameni de afaceri
  • Dezvăluirile au fost făcute de un primar din Republica Moldova
  • Renato Usatîi: „L-au violat, în sensul direct al cuvântului. Nu mă băgaţi în detalii, deoarece eu când am auzit, mi-am făcut cruce”

Un primar din Republica Moldova face dezvăluiri șocante despre un deputat din Parlament care ar fi fost violat „în sensul direct al cuvântului”, de către șase oameni de afaceri. Primarul de Bălţi, Renato Usatîi suține că afaceriștii au vrut să se răzbune pe parlamentar, pentru prejudiciile cazuate.

Primarul moldovean a dat de înțeles că știe despre ce deputat este vorba, însă nu a dorit să îi dezvăluie și identitatea. „Vă dau un caz real. Există un deputat al Parlamentului, care a făcut foarte multe lucruri rele pe timpul lui Plahotniuc. Ştiţi cu ce s-a terminat? S-au întâlnit şase oameni de afaceri din Republica Moldova, care au suferit foarte mult din cauza acţiunilor acestui deputat, încă de pe timpul lui Plahotniuc, şi l-au violat, în sensul direct al cuvântului. Nu mă băgaţi în detalii, deoarece eu când am auzit, mi-am făcut cruce”, a declarat Renato Usatîi la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul moldovenesc TV8.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.