Dezvăluiri șocante din Parlamentul Republcii Moldova. Un deputat ar fi fost violat de șase oameni de afaceri. VIDEO

10.06.2019 Lawmakers applaud during a Parliament meeting, in Chisinau, Moldova. The Parliament has recognized the decisions of the Constitutional Court to transfer Igor Dodon's presidential powers to Pavel Filip and to dissolve the Parliament illegal. Miroslav Rotari / Sputnik

Un primar din Republica Moldova face dezvăluiri șocante despre un deputat din Parlament care ar fi fost violat „în sensul direct al cuvântului”, de către șase oameni de afaceri. Primarul de Bălţi, Renato Usatîi suține că afaceriștii au vrut să se răzbune pe parlamentar, pentru prejudiciile cazuate.

Primarul moldovean a dat de înțeles că știe despre ce deputat este vorba, însă nu a dorit să îi dezvăluie și identitatea. „Vă dau un caz real. Există un deputat al Parlamentului, care a făcut foarte multe lucruri rele pe timpul lui Plahotniuc. Ştiţi cu ce s-a terminat? S-au întâlnit şase oameni de afaceri din Republica Moldova, care au suferit foarte mult din cauza acţiunilor acestui deputat, încă de pe timpul lui Plahotniuc, şi l-au violat, în sensul direct al cuvântului. Nu mă băgaţi în detalii, deoarece eu când am auzit, mi-am făcut cruce”, a declarat Renato Usatîi la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul moldovenesc TV8.

Exit mobile version