• Senatoarea AUR a transmis live, pe Facebook, de la volan, timp de aproximativ 13 minute
  • Întrebată în comentarii, ea a spus că nu poartă mască şi are o adeverinţă în acest sens
  • La întâlnirea cu Iohannis, Şoşoacă a purtat mască, la insistenţele celor prezenţi, însă nu într-un mod corect

Diana Iovanovici Şoşoacă, care s-a aflat pe listele partidului AUR la alegerile parlamentare şi a câştigat un mandat de senator, a transmis în direct, pe Facebook, drumul spre Palatul Cotroceni, unde partidele se întâlnesc cu preşedintele Klaus Iohannis.

Timp de 13 minute a transmis senatoarea AUR pe Facebook, în timp ce conducea prin traficul bucureştean, îi claxona pe ceilalţi participanţi la trafic şi răspundea comentariilor de pe reţeaua de socializare.

Chestionată de o persoană în comentariile live-ului că nu poartă mască, Şoşoacă a răspuns că are dreptul să nu poarte mască: „Nu pun nicio mască, domnule, eu am adeverință, legea spune că am dreptul să nu port mască”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Ajunsă la Palatul Cotroceni, Şoşoacă a fost pozată purtând mască, însă nu în mod corect. Ea avea doar gura acoperită, nu şi nasul.

În timpul în care a transmis live pe Facebook, Diana Şoşoacă vorbeşte despre problemele întâmpinate de o colegă: „Am o veste, să vedeți cum acest regim bolșevico-stalinist îmi asuprește colegii care m-au ajutat de-a lungul întregii campanii. Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă. S-a declanșat jihadul împotriva ei, din partea Procuraturii”.

Codul Rutier prevede că şoferii care folosesc telefonul mobil sau orice alt device în timp ce conduc sunt sancţionaţi cu o amendă între 870 şi 1.160 de lei şi 6-8 puncte de penalizare.