Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. „Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook”

  • Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR.
  • Decizia a fost luată de senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric.
  • Motivul excluderii Dianei Șoșoacă din AUR este indisciplina.

Biroul de presă al formațiunii a precizat că „Decizia a fost luată de senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric și este susținută de forurile de conducere ale partidului”, scrie G4Media.

Surse AUR au declarat pentru G4Media că Diana Șoșoacă a fost exclusă pentru indisciplină.

Diana Șoșocă, discurs în Parlament: „Lipsa de comunicare s-a văzut în cea mai cumplită formă de abuz psiho-emoțional în perioada așa-zisei pandemii”

Diana Șoșoacă a ținut azi un discurs în Parlament în care a spus că „Nimeni nu se preocupă cu adevărat de legile din România, nimeni nu are timp să se aplece asupra acestora, de aceea adoptăm pe repede-înainte zeci și sute de inițiative, amendamente și modificări care duc la peste 100 de mii de norme legale”.

„Lipsa de comunicare s-a văzut în cea mai cumplită formă de abuz psiho-emoțional, în perioada așa-zisei pandemii, cea mai mare mascaradă a tuturor timpurilor, instituită la nivel internațional și alimentată de noi fără gândire”, a mai spus Diana Șoșoacă.

În timpul discursului, Diana Șoșoacă a fost rugată să încheie, iar replica fostei senatoare AUR a fost „Vă rog frumos! Nu vreau să mă întrerupă nimeni”.

Dianei Șoșoacă i-a fost oprit microfonul spre finalul discursului.

Dan Tănasă: „Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook”

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului.

Domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei.

Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a explicat Dan Tănasă pentru Antena 3.