• Diana Șoșoacă a precizat că Facebook i-a blocat accesul pe contul său
  • Senatoarea amenință că va da în judecată Facebook
  • Diana Șoșoacă: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Senatoarea Diana Șoșoacă a precizat că Facebook i-a blocat accesul pe contul său și amenință că va da în judecată rețeaua socială. Șoșoacă a primit interdicția de a-și mai folosi contul, după ce aceasta a jignit o utilizatoare.

Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV.

Senatoarea a mai declarat și că va da în judecată Facebook, pe motiv că nu ar fi normal să fie blocate conturile politicienilor. Șoșoacă a mai precizat și că, în perioada restricției, va folosi contul soțului, dar și alte două-trei conturi pentru a ține legătura cu susținătorii săi.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cu toate acestea, contul de Facebook al senatoarei este în continuare activ, însă Șoșoacă nu mai poate publica mesaje noi.